当前位置:首页 > 作业答案 > 正文
文章正文

阅读理解InBritainyoumayoftenhearDrop

作业答案 > :阅读理解InBritainyoumayoftenhearDrop是由173资源网(www.fz173.com)为您精心收集,如果觉得好,请把这篇文章复制到您的博客或告诉您的朋友,以下是阅读理解InBritainyoumayoftenhearDrop的正文:

问题补充: 阅读理解 In Britain you may often hear Drop in any time or Come to see me soon, but you can"t really do that.  People just say those things to make you feel welcome.  It is better to telephone before visiting someone at home.  If you receive a written invitation to an event that says RSVP, you should reply to let the person who sent the invitation know whether or not you plan to go. You should never accept an invitation unless you really plan to go.  You may refuse by saying Thank you for inviting me, but I will not be able to come. If, after accepting, you are unable to go, be sure to tell those who are expecting you as soon as possible that you will not be there.  Although it is not necessarily expected that you give a gift to your host, it is considered polite to do so, especially if you have been invited for a meal.  Flowers, chocolate, or a small gift are all appropriate.  A thank-you note or telephone call after the visit is also considered polite and is an appropriate way to express your appreciation for the invitation.1.What can you do when a British friend says Drop in any time”?A.Visit him or her at any time.B.Say no time to him or her seriously.C.Telephone him or her before visiting.D.Visit him or her soon.2.What does the word RSVP probably mean in Chinese ?A.请自便B.请回复C.请审阅D.请来访3.What should you do if your British friend sends you an invitation but you do not want to go ?A.Do not give him or her answer.B.Tell another friend to go instead of you.C.Tell him or her that you can"t be there for some reason.D.Tell him or her that you don"t want to go there.4.Which of the following is considered impolite in Britain?A.Buy small presents when invited.B.Refuse the invitation without telling anyone.C.Write a thank-you note after a visit.D.Give a telephone call after a visit.5.Where would you probably see this passage?A.In an invitation.B.In a guidebook.C.On a poster.D.In a newspaper.
网友答案: CBCBB解析1.细节理解题,根据文中语句“In Britain you may often hear Drop in any time or Come to see me soon, but you can"t really do that.  People just say those things to make you feel welcome.  It is better to telephone before visiting someone at home.”理解可知。2.词义理解推断题,根据文中语句“you should reply to let the person who sent the invitation know whether or not you plan to go.”理解可知。3.细节理解题,根据文中语句“be sure to tell those who are expecting you as soon as possible that you will not be there.”理解可知。4.细节理解题,根据文中语句“be sure to tell those who are expecting you as soon as possible that you will not be there.”理解可知。5.理解归纳题,根据文中语句理解可知。
  • 阅读理解Beforeyougotoanothercountryitis
  • 阅读理解Thefactthatblindpeoplecansee
  • 【金色花的阅读答案】金色花阅读答案
  • 《若爱深埋于岁月》沈知夏,季凉川小说
  • 《韶光与你皆不负》莫清,顾屿森小说
  • 《上位》黎夏,薄止褣小说
  • 《婚情告急:总裁强宠下堂妻》
  • 《傲寒不知春》叶栗,陆柏庭小说
  • 《爱你》唯一,陆言笙小说
  • 《愿有岁月可回首》周芯雨,关峻贤小说
  • 《蚀骨柔情》慕冉冉,陆景枫小说
  • 《以我余生敬孤独》周临风,海澄小说
  • 《狱妻》慕青雪,叶流年小说
  • 《萌宝助攻:做我爹地好不好 》莫小默,钟腾小说
  • 《帝王意:妃本无心》容锦小说
  • 《哑女》白曦曦温凉生小说
  • 《总裁爹地撩不停》乔默厉战辰小说
  • 《致命谎言》主角张平凡小说全文
  • 《深婚厚爱》叶清苓贺璘睿小说
  • 《原来婚浅情深》项宁顾席城小说
  • 《你的吻含了毒》小说完结版
  • 《情深见于微》
  • 《一个人的独角戏》
  • (完整版)《从始至终爱着你》夏季晚,陆以枭小说免费阅读
  • (完整版)《终究意难平》主角萧湛,林青黎小说免费阅读
  • (完结版)《日日思君不见君》司马月,萧逸尘小说免费阅读
  • (完整版)《爱你不复初》肖灿,霍远凡小说免费阅读
  • (完结版)《禁忌之恋》主角唐心,珞涵全本免费阅读
  • (完整版)《秋风难凉情翩然》小说全文在线阅读
  • 小说《哑妻撩人》白曦曦温凉生(全文在线阅读)
  • 《总裁爹地轻点爱》小说全章节目录在线阅读
  • 《妻不自禁》(做我的猫)小说全文在线阅读
  • 《孤男寡女》主角沈文小说全文在线阅读
  • 阅读理解InBritainyoumayoftenhearDrop由173资源网(www.fz173.com)收集整理,转载请注明出处!原文地址http://www.fz173.com/content/349607.html

    文章评论
    Copyright © 2006 - 2018 www.fz173.com All Rights Reserved
    173资源网 版权所有